Nieuwe Pokémon game voor smartphones

Pokemon Shuffle Mobile

Wie had dat gedacht? The Pokémon Company International heeft aangekondigd dat Pokémon Shuffle Mobile vanaf nu gratis te downloaden is voor je Android of Apple toestel. Het is helaas geen Pokémon RPG zoals we gewend zijn van GameFreak, maar het is wel een Pokémon game!

Uitgebracht door The Pokémon Company International, Pokémon Shuffle Mobile is een spannende puzzel game waar je schade moet doen aan wilde beesten, wat we allemaal wel gewend zijn van al die andere pokémon games en natuurlijk de serie op Fox Kids en Jetix toen we nog klein en lief waren. Schade aan wilde pokémons doe je door drie of meer pokémons horizontaal of verticaal te matchen, zoals je gewend bent van Candy Crush enzo..

Wilde Pokémons die verslagen worden kunnen gevangen worden na een stage. Door het gebruiken van Mega-evolutions, Pokémons te levelen, en wilde Pokémons met elkaar te matchen, kunnen spelers door de moeilijke velden of stages heen komen.

De voortgang van je vrienden kan je bekijken en volgen via het welbekende Facebook, ook kun je via Facebook je vrienden mini hearts sturen. na elke stage wordt er een hart gebruikt door de speler, door vijf mini hearts te combineren krijg je één heart. Waarschijnlijk net zoals bij Candy Crush en zowat als alle andere Mobile games zal je waarschijnlijk ook met echt geld er tegen aan kunnen gooien om lekker verder te spelen.

Met meer dan 150 monsters bij de lancering van het spel, een diep op strategie gebaseerde gameplay, intuïtieve controls en verbazende visuals heeft Pokémon Shuffle Mobile iets te bieden voor iedereen.

Wat denken jullie van deze nieuwe Poké game? Leuk, of had het moeten blijven bij stadium en de welbekende Pokémon RPGs? Ik zelf had graag een nieuwe RPG gezien van de Pokémon serie die beschikbaar zou worden voor de smartphone.

Pokémon Shuffle Mobile is nu verkrijgbaar via de App Store en Google Play, helemaal gratis!

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek