Nieuwe Pokemon games aangekondigd

pokémon prism

Vandaag om 16.00 uur was het zover. Een Nintendo Direct welk geheel in het teken stond van Pokemon verscheen. Hieruit kwamen weer een aantal nieuwe games uit voort voor de Nintendo Switch en de Nintendo 3DS.

Pokken Tournament DX Nintendo Switch

Pokemon

Op 22 september van dit jaar komt de eerste Pokemon game ooit voor de Nintendo Switch. Het spel is Pokken Tournament DX en is een uitgebreide versie van de Nintendo Wii U game. Er zijn vijf nieuwe Pokemons toegevoegd, waardoor het totaal nu over de 20 is. Ook is het zo dat elk personage gekozen kan worden vanaf het begin van het spel.

Op 13 juni is er een demo van de game te downloaden. Ook wordt deze game getoond tijdens de zogeheten ‘Treehouse stream’ van Nintendo op de E3.

Ultra Sun / Ultra Moon

Voor de Nintendo 3DS komen de Pokemon games Ultra Sun en Ultra Moon. Een voorzetting op de Sun en Moon games welk eerder verschenen. Het verhaal is anders in dit deel wat weer voor een frisse ervaring moet zorgen.

Gold / Silver

Op dezelfde dag als Pokken Tournament DX voor de Nintendo Switch, komt de oude game Pokemon Gold / Silver naar de Nintendo 3DS. Op de Virtual Console is deze game te downloaden en te spelen.

Dat zijn de games die zijn aangekondigd op deze Nintendo Direct. Wat vindt jij ervan? Laat het ons weten in de comments! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek