Nieuwe Pokémon GO features bevestigd

pokémon go

Je wordt doodgegooid met Pokémon GO informatie en je denkt dat je je laatste adem uitgeblazen hebt, terwijl je het laatste nieuwsbericht over de razendpopulaire app hebt gelezen. We blijven zelfs na je dood nog met berichten gooien, want er zijn nieuwe features bevestigd geworden!

Vanochtend heb je helaas moeten lezen dat de wereldwijde launch nog even uitblijft. Dit omdat ontwikkelaar Niantic zich niet voorbereid had op de wereldwijde ongeduldigheid, waardoor er steeds serverproblemen opduiken. Hopelijk kunnen we in Nederland gauw aan de slag met een officiele GO release.

Zojuist is echter bevestigd geworden dat er een aantal nieuwe features bij komen. Deze zullen nog een tijdje uitblijven.

Features

In de toekomst kunnen we Pokémon met elkaar gaan ruilen! Dit leek sowieso al het plan te zijn van de ontwikkelaar, maar Niantic CEO John Hawke heeft het vandaag pas officieel bevestigd. “It’s kind of a core element“, zei de CEO over de functie. Het ruilen van Pokémon zou de interactie tussen spelers nog meer bevorderen. Hier zit echter een beetje slecht nieuws aan vast: het zal nog effe duren voordat de functie af is en in de app geimplenteerd zal worden. Ach ja, beter laat dan nooit…

Andere features zijn verbeterde augmented reality, compabiliteit met de Hololens, meer Pokémon, vechten met andere spelers en interactie tussen Pokémon GO en andere handheld games. Deze heeft Hawke nog niet bevestigd, maar het is zeer waarschijnlijk dat deze features eraan zitten te komen. Nu eerst even de game wereldwijd uitbrengen…

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek