Nieuwe Pokémon Go update garandeert evolution items

Pokemon Go Niantic

Pokémon Go heeft een nieuwe update gekregen voor zowel iPhone als Android gebruikers. De nieuwe update is echter niet heel uitgebreid maar zorgt wel voor gegarandeerde evolution items voor de unlucky spelers die nog geen evolution item heeft gekregen.

Evolution items zijn in Pokémon Go nodig om bepaalde Pokémon te evolueren. De meeste evolution items zijn nodig om bepaalde generatie 1 Pokémon te evolueren naar generatie 2 Pokémon. Wil je weten voor welke evoluties je deze items nodig hebt? Daar hebben we gelukkig al een stukje over geschreven.

De update

Trainers zullen vanaf nu op hun eerste PokéStop van de dag tijdens de zevende dag op rij een willekeurig evolution item krijgen. Voorheen kreeg je 2500 XP en een hoop aan items. Veel spelers kregen op hun zevende dag al een evolution item, maar vanaf nu is de dropkans 100% tijdens je eerste spin op de zevende dag.

Naast deze fijne update voor spelers die dagelijks maar weinig PokéStops kunnen draaien zijn er ook weer minor text fixes. Deze werden echter niet verder uitgelicht.

Je hebt de laatste versie van de app als deze aangeeft versie 0.59.1 voor Android en 1.29.1 voor iOS.

Meer nieuws over Pokémon Go: Niantic bevestigd dat er dit jaar nog legendarische Pokémon worden toegevoegd. Trading en PvP zijn onderweg en zullen niet lang meer op zich laten wachten. Nog meer Pokémon Go nieuws hier.

Speel jij nog dagelijks met je smartphone om virtuele monstertjes te vangen? Zo ja, laat ons dan weten wat jij graag ziet in het Paas-event!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek