Nieuwe Pokemon smartphone game gaat over Magikarp

Magikarp

De Pokemon Company heeft een tijdje terug een nieuwe smartphone game geteased over de Pokemon Magikarp, morgen is de Japanse release dus we hebben wat nieuwe info voor de Magikarp liefhebbers.

In het nieuwe Pokemon spel Splash Magikarp, is het je doel om je Magikarp te trainen zodat hij een hogere splash kan doen dan andere Magikarps in de Pokemon wereld. Tijdens het trainen kom je verschillende events en bekende Pokemon tegen.
Het spel speelt zich af in een plaats genaamd ”Hop Town” een stadje waar letterlijk iedereen van Magikarps houdt en tegen elkaar strijd om wie de hoogste splash kan maken.

Om de beste splasher te worden vergt het toch wel een flink stuk training en goede voeding voor de maximale splash gains, ook is je gezondheid van belang zodat je altijd op de top staat van je splash game.

Hoewel natuurlijk niks de normale look van Magikarp verslaat zijn er verschillende soorten Magikarps te krijgen die je zelf kan opmaken, Als je verder bent in het spel speel je steeds meer events vrij die willekeurig gebeuren, zoals het vinden van een snack.

Splash Magikarp is verkrijgbaar in Japan vanaf 23 mei 2017, of er een westerse versie beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek