Nieuwe Pokémon Sun & Moon aangekondigd

pokemon sun and moon

Gisterennacht is er via 4Chan een aantal afbeeldingen online gezet geworden met nieuwe Pokémon uit de opkomende games Sun en Moon. De filmpjes werden offline gehaald, maar zijn inmiddels door Nintendo bevestigd door middel van een trailer.

Bekijk de trailer hier beneden:

De trailer toont een aantal nieuwe monsters en vechtmoves. Ook krijgen we een blik van het mysterieuze monster Zygarde, waarover we in de game blijkbaar meer te weten zullen krijgen. De informatie in de trailer is helaas helemaal in het Japans, maar de beelden spreken voor zich!

Nieuwe monsters

Bekijk hier beneden de zeven nieuwe Pokémon die bekend zijn gemaakt. Ook hun namen staan erbij vermeld.

charjabug pokemon

Charjabug

 

pokemon

Bruxish

 

pokemon

Togedemaru

 

pokemon

Cutiefly

 

pokemon

Tapu Koko

 

pokemon

Drampa

 

pokemon vikavolt

Vikavolt

 

Voordat Nintendo de trailer online zette, heeft NeoGAF gifjes gemaakt van het gelekte beeldmateriaal. Ondertussen zijn de Pokémon bevestigd, maar voor de goede orde hebben we de gifjes ook maar even erbij gepakt. Bekijk een aantal monsters in actie hier beneden!

In de gifjes zijn nog een aantal andere Pokémon te zien, waaronder de al aangekondigde starters Litten en Rowlet. In het onderste gifje is ook Yungoos te zien, een soort otterbeest dat ook onlangs aangekondigd is. Op het moment zijn er dus acht monsters van de Alola Region bekend: de drie starters Rowlet, Litten en Popplio, drie Pokémon die je in het ”beginners gras” tegenkomt; Pikipek, Yungoos en Grubbin en de twee legendaries, Solgaleo (Sun) en Lunala (Moon).

pokemon

pokemon

pokemon

Morgen zullen we meer te horen krijgen over de nieuwe beesten. We houden jullie op de hoogte met het laatste nieuws!

Pokémon Sun en Moon zijn vanaf 23 november verkrijgbaar op de Nintendo 3DS.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek