Nieuwe Pokémon Sun & Moon trailer met Alola Raichu

sun & moon

Pokémon Sun & Moon ligt al over drie maanden in de schappen, dus het Pokémon nieuws vloeit weer eens rijkelijk! Bekijk de nieuwste trailer van de game, waarin de vijand aangekondigd wordt en nieuwe Alola vormen van Pokémon te zien zijn.

Afgelopen week hebben jullie al kunnen lezen over de gelekte Pokémon in het Japanse magazine Coro Coro. Een aantal nieuwe Pokémon en Alola vormen werden hierin beschreven. Er werd voorspeld dat Nintendo op 12 augustus een trailer de wereld in zou slingeren die deze informatie zou bevestigen. Nintendo is echter een dagje eerder, want die trailer verscheen vanochtend!

Bekijk de trailer hier op je gemak:

In de trailer worden de Alola-vormen van Meowth en Marowak bevestigd. Ook toont de trailer een Alola vorm van Raichu, de evolutie van Pikachu. Raichu zal in deze vorm een Electric- en Psychic type Pokémon zijn.

Naast Alola-vormen zien we ook een aantal nieuwe Pokémon in de trailer. De vis Yowashi wordt middels de trailer bevestigd. Het zandkasteel, waarover je hier kunt lezen, is echter nergens in de trailer te bekennen.

Twee Pokémon hebben we voorafgaand aan deze trailer nog niet gezien: de paddestoel-achtige Pokémon “Nemashu” en de gekke vis “Namakobushi”. Uiteraard zijn dit hun Japanse namen en zijn de Westerse namen op het moment van schrijven nog niet bekend. Nemashu is een Grass- en Fairy type en Namakobushi is een Water type.

sun & moon nemashu

Nemashu

 

sun & moon namakobushi

Namakobushi

Team Skull

De trailer toont ook het vijandige team in volle glorie. De bende noemt zichzelf ”Team Skull” en de leiders zijn Guzma en Plumeria. De Grunts (zie screen hieronder) in de video gebruiken Drowzees en Haunters. Deze lijken te komen uit niet-standaard Pokéballen, een detail dat wellicht van belang is voor het verhaal van de game.

sun & moon team skull

Wat vind jij van de nieuwe bende en Pokémon? Sun & Moon ligt vanaf 23 november in de winkels.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek