Nieuwe Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Trailer

Pokémon heeft op YouTube een nieuwe video geplaatst over de komende Ultra Sun & Ultra Moon games. In de video wordt de dreiging van Alola in de nieuwe games kort belicht, namelijk Necrozma. Necrozma wil namelijk in Ultra Sun & Moon de Alola regio in duisternis hullen. Het verhaal gaat dat dit eerder is geprobeerd, maar dat de inwoners van de Alola regio de duisternis toen hebben overwonnen met licht. In Ultra Sun & Moon zul jij dus als speler Necrozma moeten verslaan met behulp van het licht. Pokémon gaat dus in het nieuwe deel gebruik maken van de oude tegenstelling tussen licht en duister.

Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon zullen gereleased worden op 17 november voor de Nintendo 3DS.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek