Nieuwe PUBG map krijgt ondergrondse grot

pubg cave

Om de game interessant te houden heeft PUBG een aantal nieuwe features in de pijplijn staan voor de game. De nieuwe Savage map zal daarom een ondergrondse grot bevatten waar spelers via parachute in kunnen landen.

PUBG Corp haalt haar inspiratie voor de grot uit een bestaande vertoning van de ondergrondse grot net buiten Bangkok. De Phraya Nakhon grot is het voorbeeld wat zij gebruiken om de toevoeging voor de game klaar te stomen. Eenmaal in de grot beland zijn er verschillende manieren om te ontsnappen.

Er is nog genoeg werk aan de winkel zegt PUBG Corp. Het zal daarom nog even duren voordat de grot te zien zal zijn in de test servers. In een van de volgende test fases zal de grot in ieder geval zijn inbegrepen, alhoewel niet duidelijk is wanneer.

pubg cave

Verder laten zij weten dat er verschillende nieuwe wapens en voertuigen zullen worden toegevoegd aan de game. Er werden helaas geen woorden gerept over deze nieuwe wapens, wel hebben ze laten weten dat er een Tuk Tuk zal worden toegevoegd. Welke andere voertuigen staan gepland voor PUBG is niet bekend.

De nieuwe PUBG map is aanzienlijk kleiner dan de twee huidige maps. Savage is namelijk maar 4 bij 4 kilometer groot. Dit zorgt voor een veel snellere gameplay en veel close quarter gevechten. Er is ook nog wat nieuws voor de Xbox One spelers. De tweede PUBG map, Miramar zal in mei worden toegevoegd aan de Xbox versie van de game. Xbox Live Gold leden kunnen dit weekend de game gratis proberen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek