Nieuwe Raid Wing in Guild Wars 2

Guild Wars 2 Salvation Pass

Na de allereerste Raid die Guild Wars ooit heeft gehad is nu de tweede wing van deze Raid hier, genaamd Salvation Pass. Ga verder met de zoektocht naar de Pact leader die nog steeds vermist is en reis dieper in de Forsaken Thicket!

Een rare magische energie die zich jaren geheim heeft gehouden zal in deze wing naar buiten worden gebracht, wat zal het zijn? Slothasor is één van de bosses in deze wing, zolang hij snurkt, zal jij niet langs hem komen. Dit beest heeft nog nooit voor problemen gezorgd, maar wie weet wat de mysterieuze energie die rondzweeft met dit monster doet zodra het wakker wordt?

Guild Wars 2 Salvation Pass Boss

Hoe dieper jij deze Raid in zult gaan, hoe meer geheimen naar het licht zullen komen. De corruptie die deze rare magie/energie met zich meebrengt is alsnog een raadsel. Heeft het dan misschien iets te maken met de White Mantle, één van de belangrijke enemies die Guild Wars Prophecies had? Zo veel vragen waar we waarschijnlijk nog niet het antwoord op zullen krijgen in deze wing, maar hopelijk wel op waar deze magie vandaan komt, of wat het überhaupt is.

Guild Wars 2 Ancient Secrets Salvation Pass

”New dangers bring new rewards”, aldus Arenanet. In Salvation Pass heb jij kans op Ascended Weapons, nieuwe skin, een minipet van één van de bosses en nog veel meer. Ook kun je natuurlijk lekker verder gaan met het bij elkaar rapen van de precursors voor je Legendary armor en met het sparen van Magnetite Shards.

Salvation Pass, de nieuwe Raid wing van Guild Wars 2: Heart of Thorns is nu te spelen in-game! Ben jij benieuwd? Ga hem dan zeker kapot spelen en laat ons weten wat jij vindt. Check regelmatig de site voor nieuws over Guild Wars 2 en nog veel meer games, prijsvragen en reviews.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek