Nieuwe Rainbow Six Siege operator: Jackal

Rainbow Six Siege Velvet Shell Jackal

Ubisoft heeft een uurtje geleden een nieuwe trailer uitgebracht voor de aanstaande DLC: Velvet Shell. Deze DLC zal zich afspelen omtrent een Spaans thema. We kregen eerder al een trailer voor de map, die je zo direct hier beneden kan bekijken. Nu is het dan tijd voor de eerste operator reveal. De Jackal is een tracker, dit houdt in dat deze operator gespecialiseerd is in het uitvinden waar de verdedigers zitten, of zijn geweest. Je kan via een apparaat op je helm bekijken waar mensen uit het verdedigende team geweest zijn, zo kan je ze dan hopelijk sneller vinden of achterhalen.

Dit is dus één van de twee operators van Velvet Shell. De defensieve operator zal snel na deze ook een eigen teaser krijgen, ook deze kan je dan bij ons bekijken! Voor nu is dit de enige informatie die wij hebben omtrent de Jackal en de DLC. Wat vind jij?!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek