Nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer verschijnt morgen

RDR2

Goed nieuws voor alle Rockstar Games enthousiasten onder ons. Morgen om 17:00 verschijnt er namelijk een gloednieuwe trailer voor niets minder dan Red Dead Redemption 2. Het vervolg op de populaire cowboy-game laat niet lang meer op zich wachten.

Na het grote succes van Grand Theft Auto 5, zijn gamers over de wereld geanticipeerd aan het wachten op Rockstar’s vervolg van een game uit hun andere franchise. Red Dead Redemption laat op 26 oktober zijn kopje zien voor Playstation 4 en Xbox One. De volgende trailer zal morgen verschijnen om 17:00 op de website van Rockstar en op het Youtube kanaal van Rockstar.

Het vervolg op Red Dead Redemption zal zeer waarschijnlijk opnieuw getoond worden tijdens een E3 persconferentie van Microsoft of Sony. Aangezien er morgen een nieuwe trailer verschijnt zullen we tijdens E3 wat gameplay in actie zien. Dit is enkel nog maar gissen en zal de tijd het uiteindelijk moeten leren.

Ga jij klaar zitten voor de trailer? Wij hebben hem in ieder geval voor je gereed zodra het zover is!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek