Nieuwe release date voor Dark Souls: Remastered Nintendo Switch

Dark Souls Remastered

Dark Souls: Remastered is al enige tijd speelbaar voor Playstation 4 en Xbox One. De Switch versie zou eigenlijk gelijktijdig zijn uitgekomen, maar dat hebben de ontwikkelaars niet gered. De game zal op 19 oktober verschijnen voor Nintendo’s hybride console.

From Software laat het goede nieuws weten via een bericht op Twitter. De ontwikkelaar hoopt dat spelers uitkijken om Dark Souls overal en wanneer ze maar willen te kunnen spelen.

De Switch versie van Dark Souls werd als eerste getoond tijdens een Nintendo Direct in januari. De game zal in 1080p speelbaar zijn op 30FPS in TV-mode. Artorias of the Abyss DLC zal inbegrepen zijn in de remaster. Wij hebben de remaster al even getest om de verschillen te bekijken. De remaster scoorde een 7,8 (Playstation 4). Je kunt deze hier teruglezen.

Het is de eerste keer dat Nintendo fans aan de slag mogen met een Soulsborne game. Ga jij de game oppikken met je Nintendo Switch? Wij zijn benieuwd!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek