Nieuwe releasedatum Crash Bandicoot voor Nintendo Switch

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Activision heeft via Twitter aangekondigd dat de lang verwachte game ‘Crash Bandicoot N. Sane Trilogy’ uitgebracht zal worden op 29 juni. Deze Nintendo Switch game stond oorspronkelijk gepland voor release op 10 juli.

Gamers die al een tijdje zitten te wachten op Crash Bandicoot N. Sane Trilogy hebben geluk. Vandaag is namelijk aangekondigd dat de release van de game eerder zal plaatsvinden dan oorspronkelijk de bedoeling was. In eerste instantie zou de game vanaf 10 juli 2018 beschikbaar zijn, maar dit is nu vervroegd naar 29 juni 2018. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is tot op heden een PlayStation 4 exclusive, maar hier zal op zeer korte termijn dus verandering in gaan komen. De game wordt nu namelijk uitgebracht op Nintendo Switch, PC en Xbox One.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Deze game is op 30 juni 2017 voor het eerst verschenen op PlayStation 4. Hierop waren de reacties van de gamers erg positief. De game is een collectie bestaande uit remasters van de eerste drie Crash Bandicoot games: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back en Warped. In al deze games worstelt onze vriend Crash zich door verscheidene platform levels heen om zijn vijand, Doctor Neo Cortex, te stoppen. Dit doe je met behulp van de verscheidene vaardigheden van Crash. Onderweg kom je allerlei handige items tegen die je avontuur net iets makkelijker maken.
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy heeft een aantal handige aanpassingen gekregen. Zo zijn er in deze remaster checkpoints, pauze menu’s en kun je de game tussendoor opslaan. Verder zijn zowel de cutscenes als de audio verbeterd, en zijn er nieuwe dialogen toegevoegd.

Indien je op de hoogte wilt blijven van het nieuws over deze game kun je hier de officiële Twitter pagina van Crash Bandicoot bekijken.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek