Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  6 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  7 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Nieuwe Rise of the Tomb Raider demo

Rise of the Tomb Raider

Deze week was het jaarlijkse evenement Gamescom en hier waren veel games te spelen die later dit jaar uitkomen. Het Xbox YouTube kanaal heeft voor de mensen die zijn thuis gebleven de Gamescom demo toegevoegd van Rise of the Tomb Raider, welke later dit jaar verschijnt voor de Xbox One.

Een grote game die dit jaar verschijnt voor de Xbox One is Rise of the Tomb Raider. We hebben al een aantal dingen over deze game gezien en hebben ook al kunnen lezen dat deze game niet voor altijd gebonden blijft aan Microsoft haar platform maar in een later stadium ook naar de PC komt en Sony haar PlayStation 4. Tot die tijd komt er steeds meer informatie over de game naar buiten en was hij zelfs op Gamescom speelbaar voor het grote publiek in Duitsland.

In de trailer zien we een jonge Lara Croft in de woestijn. Het gaat al snel mis en in de video is te zien in wat voor bochten Lara Croft zich weer moet wringen om te overleven. Ook zien we in deze trailer eindelijk iets wat de games tot het succes heeft gemaakt van wat het vandaag de dag is: het ontdekken van tempels. In de vorige game van Tomb Raider welke een nieuw leven blies in de Tomb Raider serie was naast alle lof toch het kritiek punt dat Lara niet vaak meer te vinden was in deze tempels en de game eigenlijk meer veranderde in de shooters welke wij de afgelopen jaren al zoveel hebben gezien. Ontwikkelaar Crystal Dynamics lijkt dus te hebben geluisterd naar de ontvangen kritiek.

De trailer is hieronder te bekijken:

Rise of the Tomb Raider komt later dit jaar uit voor de Xbox One, een definitieve release voor de PC en de PlayStation 4 is er nog niet. Kijken jullie uit naar deze game?

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek