Nieuwe RuneScape content onderweg!

Zelfs na bijna 15 jaar te bestaan blijft de content in de RuneScape game maar komen, wat voor velen misschien wel een nostalgische game was die vroeger gespeeld werd op de basis of middelbare school, is voor sommigen nu pas een begin. Jagex, De makers van RuneScape blijven consequent content releasen en de game loopt na al die jaren nog als een trein!

De RuneScape die ik me nog herinner ziet er compleet anders uit dan de nieuwere RS die tegenwoordig te spelen is, ik kan me nog herinneren dat het enige wat ik bijvoorbeeld in Varrock bij de bank deed het spammen van mijn WTS was, totdat de Grand Exchange werd geïntroduceerd in de game. Maar wie kan zich nog die goede oude tijd herinneren? Ik in ieder geval wel!

VRaNBZ6

De nieuwe updates die gaan komen zullen een conclusie geven aan de God Wars die in 2013 gestart is door middel van vier grote quests in de game te gooien. De game zal een nieuwe game client krijgen die de grafische aspecten van het spel naar een nieuwe niveau zullen brengen, kijk gewoon eens naar het verschil tussen toen en nu. De game heeft over de jaren een hoop fans blij gemaakt en een hoop nieuwe mensen naar de game gelokt.. Maar daarmee natuurlijk ook een hoop fans teleurgesteld. Al met al is de game nog volle toeren aan het groeien, ook in zijn populariteit. De update zal ook een nieuwe skill in de game introduceren genaamd ”Invention”, met deze skill kunnen spelers hun wapens en armor persoonlijker maken door ze aan te passen en te upgraden. Old-School RuneScape zal ook een nieuw continent krijgen. Hier beneden voor jullie nog een video of twee voor degene die niet bekend zijn met de game en degene die benieuwd zijn naar de veranderingen die zullen gaan komen.

Wat is jullie leukste RuneScape herinnering? Misschien was jij wel één van die ”Alt-F4” scammers, wij willen het graag horen! Laat even een reactie achter hier, of op het forum!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek