Nieuwe Metroid game krijgt bijbehorende 3DS

3ds samus metroid nintendo

Metroid: Samus Returns komt ergens in september uit. Om de Metroid series te vieren geeft Nintendo een Metroid editie uit van hun 3DS XL. Deze limited edition komt in de kleuren van Samus’s pak met een afbeelding op de voor- en achterkant.

De limited edition van de 3DS XL is weliswaar een Metroid editie, echter zit de game er niet bij die op dezelfde dag released. Let dus op met het aanschaffen van deze handheld.

Samus Returns is een soort van “reboot” van de game die uit kwam in 1991: Metroid II: Return of Samus. De nieuwe versie heeft echter veel betere visuals, 3D ondersteuning en nieuwe gameplay aspecten zoals het richten in 360 graden (voorheen was dit gelimiteerd).

Melee systeem heeft ook een update gekregen. Samus kan nu vijandige aanvallen counter-attacken, dit is bijvoorbeeld van belang in boss fights. Tevens heeft Samus nieuwe Aeion abilities gekregen wat haar een nieuwe set aan krachten geeft die je helpen de game te completen.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek