Nieuwe Screenshots Dark Souls 3

Bandai Namco heeft een nieuwe reeks aan HD screenshots voor de aankomende Dark Souls 3 uitgebracht. In deze images zijn bosses, personages, armour sets en andere encounters te zien.

Deze screenshots laten een nieuwe boss in het beeld komen genaamd Ludex Gundyr. Deze boss draagt een lang speer-achtig wapen en kan dingen laten exploderen. Players zullen deze boss tegen het lijf lopen als ze revived worden in Untended Graves als een ”Unkindled”. De afbeeldingen laten ook een Firelink Shrine zien, waar een Fire keeper zich schuil houdt die players helpt. Deze locatie dient als starter area voor nieuwe spelers. Bekijk de afbeeldingen hier beneden.

Dark Souls III staat gepland om uit te komen op 12 april 2016 voor de Playstation 4, Xbox One en op de PC (Via Steam). Voor degene die hem op de pc willen gaan halen, zorg dat je van te voren even kijkt of je pc het ook aan kan! Oh ja.. Laat ons weten wat jou het leukst lijkt aan de nieuwe Dark Souls in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek