Nieuwe gameplay en info voor Pokémon Let’s Go!

EDIT: Onder aan ‘t artikel is de 30 minuten gameplay toegevoegd!

Pokemon Let’s Go Pikachu en Eevee werden wat weekjes geleden aangekondigd. Nu, tijdens de E3, komt er meer informatie samenhangend met screenshots vrij. Later vanavond zal er nog gameplay volgen, ook die kan je hier bekijken!

Allereerst, als jij de Pokéball Plus koopt, dan krijg je een gratis Mew om mee te nemen op je reis naar succes! Deze Mew is natuurlijk superschattig en zal starten op level 1. Natuurlijk heeft Nintendo screenshots bezorgd voor ons!

 

Pokémon Let’s Go zal een aantal features bevatten!

  • Je kan op reis gaan met Pikachu en Eevee. Pikachu zal op je rugzakje zitten en Eevee op je hoofd,
  • De game speelt zich af in Kanto met eerste generatie Pokémon,
  • Je kan je beestjes mee op reis nemen met de Pokéball Plus,
  • Je kan co-op spelen,
  • Er is een integratie met Pokémon Go.

Zo zijn er nog veel meer features, de game verschijnt op 16 november, maar dat wisten jullie natuurlijk al! Op dit moment, terwijl ik dit tik, wordt er gameplay voor de game geshowcased, deze zal ik later vanavond hier beneden voor jullie toevoegen! Laat ons voor nu even weten wat jij tot zover van de game vind!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek