Nieuwe screenshots voor Syndrome

Syndrome

Afgelopen september maakte indie-developer Camel 101 -bekend van onder andere Gemini Wars en Pikaboo– hun nieuwste titel bekend: Syndrome. Syndrome zal het survival horror-genre weer terugbrengen naar zijn roots. Dit houdt in dat er weer traditioneel gebibberd kan worden achter het scherm! Recentelijk zijn een aantal nieuwe screenshots beschikbaar gemaakt.

Syndrome begint het verhaal op een ruimteschip. Je wordt wakker, je bent in de war en de rest van de crew is nergens te bekennen. Wanneer je opzoek gaat naar je collega’s, kom je er al gauw achter dat een groot deel van hen is overleden. Het kleine deel dat wel nog in leven is, herken je echter niet meer terug…

Met deze titel brengt Camel 101 het survival horror genre weer terug naar de basis. In de donkere hoeken van het ruimteschip is het niet altijd mogelijk jezelf te verdedigen. Er zijn wapens beschikbaar op het schip, maar is er ook genoeg ammunitie? Nou, eh, niet dus, want anders was het geen survival horror game! De game draait niet alleen om overleven, maar ook om het achterhalen van de waarheid: wat is er op het schip gebeurd? Daarnaast biedt de game ook een tactisch element: het is van belang om het gedrag van je vijanden goed te bestuderen. Wat trekt hun aandacht? Hoe handelen ze vervolgens? Elke misstap kan jouw dood betekenen, dus let goed op!

Mocht het zo zijn dat deze woorden de sfeer van de game niet goed beschrijven, bekijk dan vooral de screenshots hieronder!

Syndrome

Syndrome

Syndrome

Syndrome

Check tevens de announcement trailer van de game!

Syndrome zal verschijnen op PC, XBONE en PS4. De game zal ondersteuning bieden aan de Oculus Rift. De definitieve releasedatum is nog niet bekend, maar de game zal sowieso in het eerste halfjaar van 2016 uitgebracht worden. Genoeg tijd dus om nog extra onderbroeken in huis te halen!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek