Nieuwe screenshots voor The Technomancer

Afgelopen lente kondigde de studio Spiders, die we al eerder kenden van de games Mars: War LogsSherlock Holmes versus Jack the Ripper en Bound by Flame, een nieuwe titel aan: The Technomancer. Net als Mars: War Logs, betreft het een sci-fi RPG en speelt het verhaal zich af op Mars. Vandaag kwam een aantal nieuwe screenshots uit!

De game speelt zich 200 jaar nadat de mensheid Mars gekoloniseerd heeft af. Jij kruipt in de huid van de protagonist, een vluchtende technomancer genaamd Zachariah, en zal samen met een aantal companions de geheimen van de Rode Planeet ontdekken.

Trailer afgelopen jaar gemist? Check hem hierboven!

De game bevat real-time action combat in drie verschillende stijlen. Als technomancer heb je zowel brute vechtskills als magische krachten tot je beschikking. Tevens is het mogelijk om het uiterlijk van je armor en wapens aan te passen, door middel van een dynamisch crafting-systeem. En zoals een echte RPG betaamt, hebben jouw keuzes tijdens quests invloed op de uitkomst van het verhaal!

Het landschap op Mars staat bekend als dor en levenloos, maar de laatste screenshots van The Technomancer laten een heel nieuw landschap zien. Al die jaren menselijke kolonisatie hebben geleid tot creaties en hybrides van verschillende soorten diersoorten, die oorspronkelijk op aarde te vinden waren. In eerste instantie waren de diersoorten bedoeld als huisdieren, maar de barre omstandigheden op Mars hebben ervoor gezorgd dat de diersoorten zich muteerden tot agressieve wezens met speciale krachten. De wezens worden steeds kwaadaardiger en zullen er alles aan doen om hun territorium te verdedigen…

Spiders liet vandaag een aantal screenshots vrij, met de gemuteerde diersoorten in de hoofdrol.

thetechnomancer-11 thetechnomancer-13 thetechnomancer-12 thetechnomancer-10

Voor alle screenshots in HD, klik hier.

 

The Technomancer staat gepland voor de eerste helft van 2016 en zal uitkomen op Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek