Nieuwe Shenmue 3 aankondigingen tijdens Gamescom 2017

shenmue 3

Developer Ys Net heeft aangekondigd binnenkort meer informatie vrij te geven over de langverwachte Shenmue titel. Deze werd als eerst getoond tijdens de E3 2015 persconferentie van Sony als Kickstarter project.

Eerst het slechte nieuws van de update vanuit Ys Net en dat is dat de game is uitgesteld naar 2018. Oorspronkelijk stond de game gepland voor een release aan het einde van 2017. Er was meer tijd nodig om Yu Suzuki’s visie van de game te realiseren.

“By utilizing new technologies we have been able to discover new possibilities and expressions,” legt Suzuki uit. “In many ways the game has become bigger and more beautiful than I initially expected. We do, however, need more time to deliver the game to you.

“In order to achieve the game concept you supported, and my sixteen-year-long personal dream, we have revised the development schedule. We are moving ahead with a plan to release the game in the second half of 2018.”

In de officiële blog post van Shenmue laat de ontwikkelaar vandaag weten dat ze aanwezig zijn op Gamescom. Ze zullen hier nieuwe movie clips van de game laten zien, vertellen de laatste updates en zullen zelfs nieuwe aankondigingen doen.

In de blog post zijn ook een aantal concept art afbeeldingen te zien. De game heeft ook een nieuw logo gekregen, deze ziet er als volgt uit:

shenmue 3

Shenmue 3 laat nog even op zich wachten en staat gepland voor release ergens in 2018. Meer info zal volgen tijdens Gamescom 2017.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek