Nieuwe Siege operators krijgen trailer, in het Spaans…

Een officiële eerste trailer voor de twee nieuwe operators die in Siege’s Operation Chimera komen laat nog op zich wachten, in het Engels althans! De eerste trailer voor onze twee nieuwe specialisten is al in het Spaans te bekijken, dat kan bij ons! (Inclusief vertaling)

Het enige wat jullie natuurlijk horen is een boel Spaans gelul, maar er zit wel degelijk meer achter na een mooie vertaling:

”Ricin, Anthrax, Sarin Gas, Ebola, VX Gas, Chimera Virus? Some enemies are invisible, but the CBRN Unit is Rainbow’s shield against those that can kill with a single drop…

*Activating adrenalin*, Big Brother is coming to visit, with a single breath.”

Bedankt Reddit voor deze mooie vertaling! De twee nieuwe operators: Lion en Finka, gaan het rooster versterken voor de game. Operation Chimera komt ditmaal niet met een nieuwe map, maar met een nieuwe game mode. Operation Outbreak zal de twee nieuwe specialisten een mooie introductie geven. Eerder zagen we al een trailer waarin Ash haar leidinggevende skills aan het publiek liet zien, maar deze Spaanse trailer ziet er weer lekker tof uit!

Siege Operation Chimera

Het Six Invitational evenement loopt nog door tot de achttiende van deze maand. De nieuwe DLC, die het derde jaar zal starten, is vanaf 20 februari in de TTS te spelen. Season Pass houders kunnen Lion en Finka al vanaf 6 maart spelen, normale spelers zullen tot de dertiende moeten wachten. Ook zullen de mensen zonder de SP zelf de operators moeten unlocken met Renown.

Wat vind jij van de trailer tot dusver? De Engelse versie zal misschien andere voicelines krijgen, we shall see! 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek