Nieuwe Skyrim mod transformeert steden

skyrim solitude

The Elder Scrolls V: Skyrim bestaat ondertussen al bijna vijf jaar. Fans van de game zijn er echter nog lang niet klaar mee! Bekijk hieronder de laatste mod, die bijna vier jaar lang in ontwikkeling is geweest: Holds: The City Overhaul van modder Galandil.

Steden als Falkreath, Dawnstar en Winterhold zijn kolossaal gegroeid in omvang. Nieuwe elementen als bakkers, poorten en grotere huizen zijn toegevoegd aan de game. Oude, bekende locaties zijn voorzien van een vernieuwd interieur. Daarnaast zijn er ook nieuwe locaties toegevoegd in de vorm van kleine dorpen. De maker van de mod, Galandil, heeft zelfs nieuwe boeken geschreven en deze verspreid over de bibliotheken van Solitude, Windhelm en Falkreath.

De mod kan je hier downloaden. Galandil adviseert de speler echter wel om een verse, nieuwe game te starten. Dit wordt geadviseerd zodat de game niet in de war raakt over de locaties. Oude savefiles kunnen corrupt raken en bugs en crashes zijn dan niet uitgesloten. Daarnaast biedt het je ook de mogelijkheid om de wereld van Skyrim opnieuw te verkennen, maar dan op een geheel andere wijze.

Bekijk hieronder een preview van de mod:

Galandil geeft in de beschrijving van de mod aan dat hij nog geen jaar na release van de game begonnen is aan dit project. Hij zegt teleurgesteld te zijn geweest in de grootte van de steden en verwachtte dat andere modders hier wel een mod voor zouden maken. The Elder Scrolls 4: Oblivion ontving namelijk wél een soortgelijke mod. Toen deze mod maar niet verscheen, besloot Galandil het heft in eigen handen te nemen. Bijna vier jaar lang spendeerde hij elke dag minstens twee uur in het maken van deze mod. Als dat geen toewijding is, dan weten wij het ook niet meer!

Bekijk hieronder nog een paar filmpjes van de mod, inclusief vergelijkingen:

Wat vind jij dan de mod? Ga jij Skyrim opnieuw ontdekken binnenkort? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek