Nieuwe Smash characters komen volgende week

Bayonetta gun

Als toevoeging op de gameplay van Super Smash Bros.,die eerder bekend gemaakt was van Bayonetta en Fire Emblem Fate’s Corrin, is er nu ook een release datum voor deze personages bekend gemaakt. De twee DLC Fighters zullen al heel gauw het Smash front versterken.

Voor de mensen die de gameplay van deze twee fighters nog niet hebben gezien wil ik even beginnen met hier beneden de gameplay video aan jullie te laten zien van de nieuwe helden:

De nieuwe update van Smash die deze twee fighters zal introduceren zal vanaf 3 februari bespeelbaar zijn en zal samen releasen met een nieuwe golf aan Mii Fighter Costumes. Deze zal gaan bestaan uit een aantal items:

  • Geno (Super Mario RPG)
  • Chocobo Hat (Final Fantasy)
  • Bionic Armor
  • Takamaru (Deze game is alleen in Azië uitgekomen)
  • Ashley (Wario Ware)
  • Gil (Tower of Druaga)
  • Tails and Knuckles (Sonic)

Bayonetta staat bekend als de meest gewilde Super Smash Fighter ooit. Elke poll op het internet bewijst dit met het feit dat Bayonetta altijd als hoogste uit de peilingen komt. Nu zijn er natuurlijk ook mensen die totaal niet bekend zijn met deze game. Bayonetta is third-person action game die gepubliceerd is door Sega. Jij speelt in de game als een heks die dezelfde naam draagt. Jouw wapens: firearms en magische spreuken! Om even een beeld te geven van de game is hieronder een korte gameplay video te zien.

Om het voor jullie af te sluiten zijn hieronder nog een aantal afbeeldingen te zien van de nieuwe personages, outfits/costumes en nog veel en veel meer! Vergeet niet ons te laten weten wat jij vind van deze afsluitende DLC voor Super Smash Bros in de reacties hier beneden. Vind jij hen epic, of juist totaal niet? Wij zijn benieuwd naar jullie mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek