Nieuwe Sonic games aangekondigd

Sonic

De snelle blauwe egel is aankomend jaar jarig! Hij bestaat namelijk 25 jaar en dat wordt gevierd met twee nieuwe games. De ene gaat terug naar de roots van de snelheidsduivel, waar de ander verder gaat op het succes van een nog niet zo oude game.

Er is een trailer uitgebracht van wat SEGA noemt ‘Project Sonic’ dit spel moet gaan uitkomen in 2017. Dit spel wordt gemaakt door het team dat ook Sonic Colors en Sonic Generations heeft gemaakt in het verleden. De trailer van het spel is hieronder te bekijken:

Het spel komt uit in 2017 en is momenteel aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en zelfs de nog niet aangekondigde Nintendo NX.

Daarnaast is er nóg een spel aangekondigd voor de fans, die ook in 2017 gaat uikomen. Deze game heeft wel al een echte game titel en dit wordt Sonic Mania. Het spel wordt gemaakt in samenwerking met SEGA, Christian Whitehead, Headcannon, and PagodaWest Games en het is de eerste game sinds jaren waar de blauwe egel terug gaat naar zijn roots. De beschrijving van het spel is als volgt:

Sonic Mania brings fans back into the 2D world of platform games with nostalgic pixel-style art and core classic gameplay by reimagining iconic Zones and Acts from the series, Sonic The Hedgehog 2, Sonic CD and Sonic The Hedgehog 3 and Knuckles. Before you get too lost in nostalgia of the 1990s, the game is also adding completely new Zones with all-new Acts and bosses into the mix.

Ook van deze game is een trailer uitgebracht welk je hieronder kunt bekijken:

Dit spel moet het licht zien in de lente van 2017. Het spel is op dit moment aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Degene die dan weer in dit lijstje ontbreekt is de Nintendo NX, maar dit kan komen omdat hier al een herfst release aan wordt gegeven.

Wat vindt jij van deze twee games? Laat het ons weten!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek