Nieuwe Spider-Man gameplay trailer

Langzamerhand komen we steeds dichter bij de release van Spider-Man. De game werd voor het eerst getoond tijdens Sony’s E3 show in 2016 en staat gepland voor een release later dit jaar. Game Informer heeft exclusieve footage gedeeld in bovenstaande video.

In de video zien we enkele ontwikkelaars van Insomniac Games praten over de nieuwe Spider-Man game. Ze vertellen onder andere hoe ze op bepaalde elementen gekomen zijn en waarom ze voor specifieke keuzes zijn gegaan in de game. Ondertussen mogen we genieten van wat gameplay waarin we Spider-Man’s trucjes mogen aanschouwen. Bepaalde combat mogelijkheden, het reizen door de stad en verschillende scenes die de wereld extra diepte geven.

De Peter Parker in dit verhaal is al ervaren met zijn krachten. Hij is geen 15 jaar oude jongen meer die zijn krachten aan het ontdekken is. In plaats daar van speel je met een ervaren Spider-Man. Insomniac doet er daarom alles aan om de moves zo strak als mogelijk te maken. Spider-Man is zelfverzekerd en kan gladjes switchen tussen het schieten van webben, springen en melee combat.

Als het gaat om inspiratie dan komen de films, series, stripboeken, en zelfs T-shirts van Marvel voorbij. Toch is het verhaal in deze PS$ exclusive volledig onbekend. Het is een nieuw verhaal in een nieuwe wereld.

“So we’re looking at everything and we’re blending it all together. But it’s standalone; all-new story, all new world. We’re always stretching, we’re always challenging, we’re always moving the characters forward.”

De wereld in Spider-Man zou groter zijn dan die van Sunset Overdrive, een vorige game van Insomniac Games. Peter Parker zwingt zijn weg naar de Playstation 4 dit jaar. Er is nog geen specifieke datum bekend, maar die laat niet heel erg lang meer op zich wachten. Kijk jij uit naar Spidey op de Playstation 4? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek