SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Nieuwe sponsor verwelkomt bij intheGame; MinecraftWeb.nl

minecraftweb

Sinds vandaag heeft intheGame er weer een nieuwe sponsor bij die binnen onze community de Minecraft spelers het hartje sneller doet kloppen. Deze sponsor richt haar focus volledig op de game Minecraft en bied het publiek een ruim aantal servers aan. Wij verwelkomen MinecraftWeb.nl als nieuwe sponsor van intheGame.

Vanuit MinecraftWeb.nl hebben wij een grote Minecraft server ter beschikking gekregen waarmee wij Minecraft binnen intheGame weer populairder gaan maken dan wat het ooit geweest is. Om deze server goed in te richten zullen wij de aankomende periode even de tijd nodig hebben. Wij willen uiteraard wel een mooie entree en leuke server om op te spelen. Met ruim acht man zijn wij momenteel met deze server bezig en we hebben al goede vorderingen gemaakt. Vanuit intheGame willen wij graag MinecraftWeb.nl bedanken dat zij dit mogelijk gemaakt hebben. En natuurlijk hoopt intheGame op een lange en loyale samenwerking. Zodra deze server klaar is en online gaat zullen wij dit natuurlijk gaan doen met een giveaway via onze sociale mediums en Twitch.

Bas de Vet van MinecraftWeb.nl heeft ons het volgende verteld:

“Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om een eigen Minecraft server te starten. Minecraft Web wil het graag zo gemakkelijk mogelijk maken om een eigen server te starten en te beheren, dat natuurlijk ook tegen een scherpe prijs.”

Voor meer informatie over MinecraftWeb en welke Minecraft service zij bieden kun je de website bezoeken via de volgende link.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Boomstoot

  Welkom, ik ben benieuwd!

 • Thanx @ minecraftweb.nl voor dit geweldig sponsor pakket!
  We gaan er zeker wat moois van maken binnen iTG.

 • LightSix

  Top!

 • Ben benieuwd 😀

 • Marijn Schuurmans

  But now you have my attention. 🙂

 • Carlo-Meike Beks-Scheepers

  hop hop gas erop !

 • Pascal

  Super bedankt @minecraftweb.nl!!!!! Ben benieuwd hoe de server wordt ingericht door het team van iTG en weet zeker dat er al velen naar uit kijken!

Deze maand

Spring naar werkbalk