Nieuwe sponsor verwelkomt bij intheGame; MinecraftWeb.nl

minecraftweb

Sinds vandaag heeft intheGame er weer een nieuwe sponsor bij die binnen onze community de Minecraft spelers het hartje sneller doet kloppen. Deze sponsor richt haar focus volledig op de game Minecraft en bied het publiek een ruim aantal servers aan. Wij verwelkomen MinecraftWeb.nl als nieuwe sponsor van intheGame.

Vanuit MinecraftWeb.nl hebben wij een grote Minecraft server ter beschikking gekregen waarmee wij Minecraft binnen intheGame weer populairder gaan maken dan wat het ooit geweest is. Om deze server goed in te richten zullen wij de aankomende periode even de tijd nodig hebben. Wij willen uiteraard wel een mooie entree en leuke server om op te spelen. Met ruim acht man zijn wij momenteel met deze server bezig en we hebben al goede vorderingen gemaakt. Vanuit intheGame willen wij graag MinecraftWeb.nl bedanken dat zij dit mogelijk gemaakt hebben. En natuurlijk hoopt intheGame op een lange en loyale samenwerking. Zodra deze server klaar is en online gaat zullen wij dit natuurlijk gaan doen met een giveaway via onze sociale mediums en Twitch.

Bas de Vet van MinecraftWeb.nl heeft ons het volgende verteld:

“Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om een eigen Minecraft server te starten. Minecraft Web wil het graag zo gemakkelijk mogelijk maken om een eigen server te starten en te beheren, dat natuurlijk ook tegen een scherpe prijs.”

Voor meer informatie over MinecraftWeb en welke Minecraft service zij bieden kun je de website bezoeken via de volgende link.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek