Nieuwe Vita game Adventures of Mana nu beschikbaar

adventures of mana
De PS Vita game Adventures of Mana, gemaakt door Square Enix, is vanaf vandaag beschikbaar voor digitale download.
Dat de Vita niet al te veel system-selling games heeft, weten de meeste mensen ondertussen ook al wel; het platform heeft het nooit geweldig gedaan. Maar Square Enix probeert wat verandering in te brengen met hun nieuwste release: Adventures of Mana. Square Enix heeft ondertussen al flink wat jaar in de MANA serie zitten, want met deze entree in de serie wordt het 25-jarige jubileum gevierd. Daarbovenop heeft de Vita er weer een broodnodige aanwinst bij.

Verhaal

Adventures of Mana werd in eerste instantie gereleased als FINAL FANTASY Adventure, voor de Nintendo Game Boy in 1991. Het vertelt het verhaal van een aantal goede vrienden dat een gevaarlijke reis aflegt om de heilige, leven-gevende Mana Tree van de kwade Dark Lord of Glaive te beschermen. Deze geremasterde versie van het spel geeft de fans natuurlijk betere graphics, maar ook betere menu’s en een compleet nieuwe soundtrack, gemaakt door de componist van de oorspronkelijke soundtrack. De achtergrond muziek voor de Game Boy versie zal ook beschikbaar zijn, op alle platformen.

mana

Je kan de game nu al via de PlayStation Store krijgen, voor zo rond de veertien euro. Om de 25-jarige verjaardag van de serie te vieren, zijn zowel deze nieuwe release als SECRET OF MANA voor een korte tijd met een leuke korting te krijgen.

Mocht je meer willen zien over deze titels, dan kun je natuurlijk altijd even rondneuzen op Square Enix’ eigen site, die je hier kan vinden. Op deze site vind je onder andere een trailer en de links naar de diverse store pages voor andere Vita games van Square Enix (met daarbij natuurlijk Secret of Mana).
De link van de trailer kun je ook alvast hier volgen.

Tags

Over: Lamenotcool

ICT-Student in Eindhoven en part-time gamer. Ik ben vooral een groot fan van RPG's, met Dark Souls als voornaamste IP. Dark Souls 3 screenshot Hier en daar speel ik ook wel eens graag een FPS, maar van strategy-stijl games (en dan vooral tower defense) ben ik niet te spreken. Mocht je een keer een aanbeveling hebben voor een mooie hardcore-RPG, laat het even weten!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek