Nieuwe Star Wars Battlefront trailer!

PlayStation heeft onlangs een nieuwe live-action trailer vrijgegeven over Star Wars Battlefront. Een heel erg mooie trailer om te zien. In de trailer zie je een man een beetje verveeld op zijn kantoortje zitten terwijl hij naar een verweerd actie poppetje kijkt van R2D2, waarna er zich allemaal Sat Wars herinneringen uit zijn jeugd naar boven komen, totdat…

The force is strong with PlayStation als het gaat om mooie live-action trailers. Ik zal zelf daarom ook niets meer spoilen, de rest mogen jullie zelf in het onderstaande filmpje gaan bekijken! Heel knap in elkaar gezet filmpje waarin je duidelijk kunt zien dat deze game mede gericht is aan de Star Wars fans van de vorige generatie.

EA heeft onlangs aangekondigd dat er vier DLC’s voor Star Wars Battlefront in de maak zijn en jij toegang tot deze DLC’s kan krijgen door het kopen van een season pass voor vijftig piek. Deze informatie werd vrijgegeven toen EA vertelde dat er drie nieuwe game modi zal worden toegevoegd aan de game, namelijk: Hero Hunt, Droid Run en Cargo. De game zal overigens geen in-game chat ondersteunen, maar goed dat Party-chat een feature is die bij de PlayStation 4 erbij is gekomen.

Hebben jullie de beta gespeeld? Wat vonden jullie er van? Meer dan negen miljoen keer is de beta gedownload, er zullen waarschijnlijk na de ervaringen in de beta een hoop dingen hier en daar aangepast worden, zo zijn er in Walker Assault mensen geweest die aan het einde van een ronde zo’n 120 kills op hun naam hadden en maar een stuk of drie keer zelf het loodje hebben gelegd. Geluk, skill of slechte balancering? Zeg het maar!

Star Wars Battlefront zal 19 november bij ons in de schappen liggen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ga jij hem halen? Play, you must.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek