Nieuwe Street Fighter V cinematic trailer online

street fighter V
Dit zou zomaar een poster voor huiselijk geweld kunnen zijn

Capcom heeft maandag een full-length cinematic trailer van hun nieuwste titel Street Fighter V online gegooid. De trailer toont glamoureuze shots van verschillende personages en fans geloven dat de trailer hints geeft over hidden content in de game.

In de trailer zien we verschillende bekende Street Fighter personages in hun element te werk gaan. Onder begeleiding van een opzwepende soundtrack, zien we bijvoorbeeld oudgedienden Ryu en Chun-Li en nieuwkomer Rashid shinen in hun rol als vechtbazen. Fans zijn er echter van overtuigd dat de trailer aanwijzingen geeft van hidden content in de game.

Ook Zangief is weer van de partij

Ook Zangief is weer van de partij

In de gehele trailer spotten we covermodel Ryu agressief zijn vuistjes ballen. De trailer eindigt met een “kwaadaardige” Ryu, wiens ogen rood kleuren van woede. Heeft Ryu een tienerdriftbui, omdat zijn moeder weer eens zonder te kloppen zijn kamer binnen kwam lopen om de was op te bergen, tijdens zijn dagelijkse masturbeersessie? Of wijst deze uitbarsting op een Evil Ryu..?

Bekijk de trailer hieronder!

Hoe het ook zijn mag, Capcom heeft nog niet gereageerd op de complottheorieën van fans: ze noch ontkennen, noch bevestigen, dat Evil Ryu een personage in de game zal zijn. Tevens heeft het bedrijf ook nog niet bevestigd of Necalli, de roodharige hottie (don’t judge me), de eindbaas van de game zal zijn. Necalli is echter prominent aanwezig in de trailer en zorgt zelfs voor de slotnoot.

street fighter v necalli

Necalli, met het lijf van een halfgod, zijn rode manen wapperend in de westerwind…

De game zal op PC en PS4 verschijnen op 19 februari. Vier maanden later zal echter een story mode-uitbreiding uitgebracht worden. Deze is gratis en voor niets voor iedereen die de basis game gekocht heeft en wordt beschikbaar gemaakt via een update. De story mode legt de nadruk op het verhaal (d’oh) en zal focussen op het single player aspect van de game. Je komt details en levensgebeurtenissen te weten van de kleurrijke personages uit Street Fighter V en is het spelen waard, mits je interesse hebt in de lore van het spel.

Dus, wat denk jij? Zal Evil Ryu een bezoekje brengen aan Capcom’s veelgeliefde fightinggame? Of zien fans weer dingen die er helemaal niet zijn?

Street Fighter V verschijnt 19 februari voor PC en PS4.

 

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek