Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Sun & Moon: Ultra Beasts en Aether Foundation

Pokemon Sun & Moon

De dag is alweer aangebroken dat Nintendo een nieuwe Pokémon Sun & Moon trailer de wereld in slingert! Kijk je even mee?

November ligt praktisch om de hoek en menig Pokémon fan weet wat er dan te wachten staat: de release van een nieuwe Pokémon game! Het verhaal speelt zich af in een nieuwe regio, namelijk Alola. Zojuist is er een nieuwe trailer verschenen waarin we een aantal nieuwe Pokémon zien en maken kennis met de Aether Foundation. Bekijk de trailer hier beneden:

Nieuwe vriendjes

De trailer begint met het tonen van een aantal nieuwe Pokémon. Pokémon die we nog niet eerder gezien hebben zijn Type: Null, een Normal-type en Jangmo-O, een Dragon-type. Hiernaast maken we ook kennis met Alolan vormen van Rattata en Raticate.

Aan het eind van de trailer zien we nog een beest dat de naam ¨UB-01¨ draagt. Dit inktvisachtige jelly ding zou een Ultra Beast moeten voorstellen. Het is niet duidelijk hoe deze Pokémon verkrijgbaar is.

Aether Foundation en nieuwe features

Na de aankondiging van de nieuwe Pokémon krijgen we te maken met de ¨Aether Foundation¨. Dit zouden de goeieriken van de game moeten zijn, met als antagonist in de game Team Skull, die we al eerder ontmoet hebben. Er gaan echter verhalen te rondte dat wellicht de Aether Foundation de slechteriken zijn en dat Team Skull het hart op de juiste plaats heeft.

Uit de trailer kunnen er halen dat Sun en Moon 12 uur van elkaar verschillen. Er zullen waarschijnlijk dag en nacht cyclus achtige features bij inbegrepen zijn.

Ook een aantal andere nieuwe features mogen we verwachten in Sun & Moon. Zo toont de trailer dat je stukjes Zygarde kunt verzamelen en zien we hoe we met de Pokéfinder Pokémon kunnen vinden en er vervolgens foto´s van kunnen maken.

Pokémon Sun & Moon verschijnt 23 november op 3DS.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek