Nieuwe teaser voor Battlefield 1!

Biplane BF1

Voordat we over een aantal dagen een volledige nieuwe trailer gaan krijgen van Battlefield 1 op EA’s pre-E3 event, heeft het bedrijf vandaag een hele korte teaser online gezet voor jullie, deze kun je hier bekijken met de benodigde informatie!

De vijftien seconde lange teaser komt blijkbaar vanuit in-game footage van de Xbox One versie. De trailer is natuurlijk vrij kort maar laat een korte blik zien naar de trench (een handwapen), vervolgens zie je een soldaat door een slagveld rennen terwijl er op hem geschoten wordt, bekijk het hier beneden:

Battlefield 1 gaat meer met melee combat doen, dat is één ding wat je uit de trailers al kunt zien en dit is natuurlijk ook gezegd op de eerste livestream waarin de game aan werd gekondigd. Met de release van deze korte video werd dus ook bekend gemaakt dat wij 12 juni een nieuwe langere trailer krijgen die misschien wel eens gameplay zou kunnen bevatten, wij zijn in ieder geval al erg benieuwd!

Battlefield one reveal trailer

Battlefield 1 komt 21 oktober uit voor op de PC, Playstation 4 en Xbox One. Bekijk hier beneden links naar meerdere artikelen over de game.

We weten inmiddels dus al in welk tijdperk de nieuwe Battlefield zich af zal gaan spelen, world war I. Dit betekend natuurlijk een hele nieuwe ervaring voor velen aangezien het lang geleden is sinds er een game zich afspeelde in dit tijdperk, dus wat moet je je hier nu bij voorstellen? Westie, een bekende Battlefield speler, heeft voor jou de antwoorden. Bekijk hier beneden één van zijn video’s en waarschijnlijk zul je er wel meer willen zien:

Ben jij al hyped voor deze game? Heb je hem misschien al in je pre-order lijstje staan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek