Nieuwe The Legend of Zelda Breath of the Wild beelden

The legend of Zelda

Tijdens de Game Awards afgelopen nacht heeft Nintendo nieuwe beelden laten zien van The legend of Zelda Breath of the Wild. Zowel een trailer als gameplay werd getoond die ons iets meer verteld over de game en haar landschap.

In de trailer zien we meerdere keren een vrouwelijk personage (Zelda?) waarvan het gezicht niet getoond wordt. Enkele speculaties luiden dat zij een speelbaar karakter zal zijn. We zien meer van het landschap in de game waaronder dorpjes en steden en verschillende NPC duiken op.

In de gameplay beelden krijgen we meer van de combat te zien in de game. Verschillende combo mogelijkheden. Wat je moet doen als je schade oploopt en verschillende movement abilities. Zo te zien heb je veel vrijheid aangezien Link kan klimmen in Breath of the Wild. Ook zien we dat het mogelijk is om vijanden van bovenaf aan te vallen als je aan het gliden bent.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt ergens in 2017 voor de Nintendo Wii U en de nieuwe console van Nintendo, de Nintendo Switch.

Hoe lang kan jij nog wachten op deze game? Wat vind je van de nieuwe richting die The Legend of Zelda op gaat? Hadden ze bij de standaard formule moeten blijven?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek