Nieuwe Tomb Raider film verschijnt in 2018

tomb raider

De reboot van de Tomb Raider film zal over twee jaar pas het witte doek bereiken. Dat meldde Warner Bros en MGM gisteren. Dit keer zal Angelina Jolie echter niet te zien zijn als Lara Croft en is het Alicia Vikander, die het stokje overneemt.

We hoeven ons geen zorgen te maken over deze nieuwe actrice voor de Tomb Raider reboot. Alicia heeft namelijk in 2015 een Oscar in ontvangst mogen nemen voor de film Danish Girl.

Alicia Vikander

Heel veel meer informatie is er nog vrijgegeven over de film. Het duurt nog redelijk een tijdje tot de film verschijnt en er kan nog een hele hoop veranderen. Onder leiding van Roar Uthaug en geschreven door Evan Daugherty (Teenage Mutant Ninja Turtles en Divergent) gaan we de nieuwe film hoogstwaarschijnlijk zien in maart 2018. De voorlopige releasedate is 16 maart, 2018.

Er is nog geen vervolg aangekondigd voor de Tomb Raider games. Het laatste deel verscheen in 2015 en het is dus mogelijk dat we een vervolg van de game zien rond de release van de film. Dit fenomeen is niet heel erg verrassend als we kijken naar de release van de Warcraft film, waarvan net voor de release van de zesde expansion van World of Warcraft: Legion verscheen.

Naast een nieuwe Tomb Raider film mogen we binnen een aantal jaar ook genieten van een film over onder anderen de volgende games: Assassin’s Creed, Uncharted en The last of Us. Als dit een succes blijkt te zijn zullen er waarschijnlijk nog een hoop films volgen.

Wat vind jij van verfilmde games? En wat vind je er van dat er een nieuwe actrice is voor Tomb Raider? Laat het ons weten hier beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek