Nieuwe Tomb Raider Gameplay

tomb raider

Rise of the Tomb Raider zal over een aantal weekjes beschikbaar gaan zijn. Ze releasen door de dagen heen veel informatie en soms een trailer. Een nieuwe trailer hiervan zal een goede kijk geven op de combat mogelijkheden.

Tomb Raider staat bekend om de vrijheid die je gegeven word, met nauwelijks UI in het spel kun jij als speler volledig genieten van omgevingen en als jij de controls goed door hebt kun je ook combo’s maken met bijvoorbeeld hand-to-hand combat of juist jezelf overal doorheen schieten en alles om je heen op te blazen. Jij bepaalt zelf hoe jij de game speelt.

Je kunt je bijvoorbeeld ook verdiepen in jagen, dan kun je dus met een pijl en boog rond gaan rennen en alles een beetje op de Assassin’s Creed manier doen, stilletjes.. Sssshht! Je kunt met een pijl en boog ook bijvoorbeeld leren om een dubbele headshot uit te voeren door je doelwitten in te stellen en dan op je schietknop te duwen. Je kunt kiezen om poison traps te maken, of om een molotov cocktail naar iemand zijn kop te gooien.

De vrijheid in deze game is werkelijk uniek en niet veel games kunnen tippen aan de exploratie die hieraan voorbij gaat, het is een daadwerkelijk levensechte ervaring. Ik zelf heb een klein deel van het spel in een demo kunnen spelen en helaas daar niet veel van de combat kunnen spelen behalve soms een paar vallen uit de weg te schieten. Wel moet ik zeggen dat het echt een mooi spel is en ik heb zo’n raar voorgevoel dat het verhaal ook wel een bepaalde diepte gaat hebben. De volgende Woman Vs. Wild trailer zal het gaan hebben over de soorten tombes en crypten die in het spel zullen gaan voorkomen. Om het voor je af te sluiten is hier nog de eerste episode van Woman Vs. Wild omtrent de open gebieden en gevaarlijkheden die deze met zich mee brengen.

Tomb Raider zal vanaf 10 november te spelen zijn, ben jij benieuwd naar deze game? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek