Nieuwe Total War aangekondigd: Total War: Three Kingdoms

Sega Europe heeft gisteren een nieuwe historische strategie game aangekondigd in de Total War-series. Total War: Three Kingdoms is de volgende historische titel van Creative Assembly en de eerste die naar het oude China gaat. De game zal worden gereleased in de herfst van 2018. Hieronder kan je de aankondigingstrailer bekijken.

Het is 190 na christus en heel China is in rep en roer. De Han Dynastie stort in voor de ogen van de kind emperor, die slechts een pop is voor de tirant Dong Zhuo. De  brute en dominante kracht van de regime groeit terwijl het rijk steeds verder in een anarchie verdwijnt. Maar er bloesemt hoop uit voor het rijk en wel in de vorm van drie helden. Samengezworen in een broederschap voor het aangezicht van een ramp. Warlords van de grote families volgen  hun voorbeeld en vormen een fragiele coalitie. Dit allemaal om een poging te ondernemen tegen wrede regering van Dong Zhuo. Door hun handen zal de toekomst van China worden gevormd. Maar persoonlijke ambities bedreigen deze fragiele bondgenootschap.

Geïnspireerd door de schoonheid en artistieke stijl van die tijd, brengt Total War: Three Kingdoms de helden van deze fascinerende periode tot leven terwijl ze worstelen om China te verenigen onder een enkele vlag.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek