Nieuwe trailer Deadpool 2 is gearriveerd

Deadpool 2

De nieuwe Deadpool 2 trailer staat sinds vandaag online. In deze trailer komt niet alleen Deadpool voor, maar hierin krijgen wij tevens een eerste indruk van Cable.

Onze honger naar meer Deadpool 2 materiaal wordt tijdelijk gestild. Vandaag is er namelijk een nieuwe trailer online gezet. De spotlights in deze trailer staan echter niet alleen gericht op Deadpool zelf, maar ook op Cable. Deze nieuwe tijdreizende cyber-huurling, gespeeld door Josh Brolin, zal in deze film wellicht een goede tegenstander zijn voor Deadpool. Tevens levert deze trailer ons de eerste goede beelden van Domino op. Zij wordt gespeeld door Zazie Beetz.

Wat de trailer ons laat zien

Zoals verwacht wordt Cable in de trailer op een zeer humoristische manier in beeld gebracht. De video start door ons een klein kijkje te geven in Cable’s verleden. Niet lang hierna verschijnt Deadpool die het niet helemaal eens is met de manier waarop Cable getoond word, en dit schouwspel zelf overneemt door middel van een poppenshow te geven. Dit geeft de visual effects crew de tijd om Cable’s robotarm fatsoenlijk af te werken waarna zij de trailer weer overnemen.

Deadpool 2 is in de bioscoopagenda’s terug te vinden vanaf 17 mei 2018. Wij staan nu al te popelen om deze te kunnen bekijken.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek