Nieuwe trailer Fallout 76 tijdens Xbox mediabriefing

Fallout 76 Bethesda

Tijdens het Xbox pers evenement heeft Bethesda al een nieuwe trailer voor Fallout 76 de grote boze wereld ingerold. We worden in de trailer mee naar buiten genomen. In een wereld waar enkele jaren na de oorlog, alles opnieuw opgebouwd wordt.

Todd Howard gaf tijdens de presentatie al enkele details vrij over de game. Fallout 76 wordt vier keer zo groot als Fallout 4. De game speelt zich af in de omgeving van de heuvels van West Virginia. De game is te pre-orderen vanaf 15 juni.

Fallout 76 brengt een hoop variatie naar de genre als het aankomt op de wereld. Er zullen gedeelten compleet verwoest zijn, maar ook gedeelten die nauwelijks zijn aangetast of juist al bijna volledig gerestoreerd zijn. Het wordt een compleet vreemde, maar mooie ervaring voor de Fallout fans. Ben jij hyped?

Bekijk hieronder de nieuwe trailer:

De nieuwe Fallout heeft NOG geen releasedatum.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek