Nieuwe trailer uitgekomen voor Monster Energy Supercross

monster energy supercross

Milestone heeft een nieuwe trailer uitgegeven voor hun aankomende race game, Monster Energy Supercross – The Official Videogame.

In de trailer kun je officiële content bekijken die opgenomen is in de game zoals top racers uit zowel de 250SX en 450SX klassen, officiële motoren en alle iconische tracks uit het Monster Energy Supercross seizoen van 2017.

De trailer is een voorproefje van wat er allemaal in de game te vinden zal zijn. De game zal innovatieve baanontwerpen in herkenbare en prestigieuze stadions krijgen. De meest competitieve en hoogst aangeschreven off-road motor racing kampioenschap ter wereld komt als nooit tevoren tot leven in Monster Energy Supercross – The Official Videogame. Milestone heeft gewerkt aan alle aspecten van de authentieke geest van de Supercross-evenementen in combinatie met een grondige studie van technologische technieken om alle fans een next-level immersieve ervaring te bieden.

Dankzij het gebruik van de Unreal Engine 4 heeft Milestone de technologische standaarden in alle productiegebieden kunnen verbeteren, van ontwerp tot grafische weergave, waarbij de echte Supercross-atmosfeer volledig is gereconstrueerd met pyrotechnische effecten, getrouwe recreatie van tracks en stadions, evenals gezichten van atleten en details van de motors, die een ongelooflijke visuele weergave garanderen. Grafische verbeteringen resulteren in de textuur van de grond en de kwaliteit van de details, ontwikkeld dankzij een verbeterd texturatiesysteem, evenals in de lichteffecten, waardoor alle weersomstandigheden realistischer worden.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame zal uitkomen op 13 februari 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. En iets later zal deze game ook verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch. The Supercross Championship zal ook in februari naar de mobiele platformen komen met de app: Monster Energy Supercross Game.

Wat vind jij van deze game? Ga jij je ook storten in de wereld van de Supercross en op welk platform ga jij dat doen? Laat het ons hieronder weten, wij horen het graag.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek