Nieuwe trailer van Overkill’s The Walking Dead

Er is op YouTube een derde trailer geplaatst van de aankomende game Overkill’s The Walking Dead. In de trailer wordt het derde speelbare personage van de game belicht en het is Grant. Er zijn al twee eerdere trailers verschenen waarin de karakters Aiden en Maya belicht worden.

Het is een project waar al meerdere jaren naar uitgekeken wordt. Overkill Software, de makers van Payday, zijn bezig met het maken van een co-op The Walking Dead game. Het project werd aangekondigd in 2014 en zou eigenlijk in 2016 gereleased worden. Het werd echter twee keer uitgesteld en is nu gepland voor de herfstperiode van dit jaar. Sinds december vorig jaar is Overkill Software begonnen met het plaatsen van verschillende trailers van de game. In de trailers worden de speelbare personages kort belicht. Het begon in december met Aidan en werd gevolgd door Maya. De derde trailer is zojuist uitgekomen en laat ons Grant zien. Grant is een oude man die de zombie geïnfecteerde wereld binnenkomt, omdat hij op zoek is naar zijn familie. In de trailer zien we hem praten over zijn kleindochter, terwijl zombies naar zijn auto toe lopen.

Aidan en Maya

Overkill Software heeft al eerder twee trailers uitgebracht met de andere twee speelbare personages van The Walking Dead Game. Voor iedereen die de vorige trailers gemist heeft, zijn ze hieronder te bekijken:

Overkill’s The Walking Dead Game zal later dit jaar gereleased worden. De exacte datum is nog onbekend, maar het zal in de herfstperiode plaatsvinden.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek