Nieuwe trailer voor Ace Combat 7:Skies Unknown

Tijdens de E3 konden bezoekers kijken naar exclusieve trailer van Ace Combat 7: Skies Unknown. Deze was tot op heden alleen zichtbaar voor de personen die aanwezig waren op de E3.

Nu aan het einde van de E3 heeft Bandai Namco de Director’s Cut van deze trailer vrijgegeven. Ace Combat 7: Skies Unknown staat gepland voor een release in 2018 voor de PS4, Xbox One en PC. Een exacte release datum is helaas nog niet bekend. Zodra die er is, zullen we jullie uiteraard op de hoogte brengen.

Ace Combat 7: Skies Unkown zal weer een spannende verhaal en explosieve lucht gevechten krijgen. Het luchtruim wordt de locatie voor een dodelijke confrontatie, waar alleen de beste piloot zal overwinnen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van deze nieuwe hoofdstuk in de serie van Ace Combat.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek