Nieuwe trailer voor Infinite Warfare’s 2e DLC pack Continuum

Infinite Warfare

Infinity Ward en Activision hebben een compleet nieuwe multiplayer trailer uitgegeven voor Infinite Warfare’s 2e DLC pack Continuum.

In de video van 2 minuten worden de verschillende gameplay stijlen bekeken die bij elke map passen.

De vier maps zijn:

  • Turista – Een luxe spa en resort, Turista ligt in het midden van een enorm skelet van een oud schepsel. Met sniper plekken verspreid over een majestueuze centrale waterval. Turista beschikt ook over krappe interieurs voor fans van close-quartered combat en een drie-baans ontwerp dat verschillende speelstijlen tegemoet komt.
  • Scrap – Scrap is gevestigd in een verlaten autokerkhof op de maan. Scrap bied een combinatie van verlengde zichtlijnen en tactische wegen die spelers belonen die zich bezighouden met zowel lange als korte afstand gevechten.
  • Archive – Snelle en hectische gevechten bepalen het tempo in Archive, een post-futuristische kunstgalerij waar krappe gevechten contrasteren met een open exterieur slagveld in deze brede drie laans map.
  • Excess – Gelegen bovenop een vergulde penthouse in een uitgestrekte toekomst metropool. Excess is een kleine ronde kaart afgekeken van de klassieke Modern Warfare 2 map Rust. En de intense snelle gevechten van het origineel worden behouden

En natuurlijk komt er ook nog een zombie map bij genaamd Shoalin Shuffle.

De DLC is vanaf 18 april te verkrijgen. Wie heeft er zin in en gaat deze DLC aankopen? Laat het ons hieronder weten.


Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek