SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Nieuwe trailer WRC 5 met Ford RS gepubliceerd

Bigben Interactive en de Franse ontwikkelaar van racespellen Kylotonn Games hebben een nieuwe trailer voor WRC 5 gepresenteerd. In de trailer is te een Ford Fiesta RS WRC van het M-Ford World Rally Team te zien, rijdend op verschillende stages om je een indruk te geven welke locaties en uitdagingen je te wachten staan.

Naast de trailer die Bigben Interactive naar buiten heeft gebracht, heeft de uitgever ook nog verschillende “nieuwe” in-game screenshots openbaar gemaakt. De in-game screenshots geven je een beter beeld van hoe het spel er uit eindelijk uit zal zien. Van uit gaande van de screenshots ziet het spel er graphics in ieder geval goed uit. De grafisch geile gamers onder ons zullen altijd wel wat te klagen hebben, maar voor de gemiddelde gamer ziet het er vrij goed uit.

WRC5-Screenbatch2-4-MSport-SardiniaWRC5-Screenbatch2-6-Solberg-FinlandWRC5-Screenshot#1-M-sport-2

In de Trailer is goed te zien welke locaties er gebruikt gaan worden in het spel. Eigenlijk spreken de locaties voor zich. Als je een beetje de Rally Sport volgt of er af en toe over leest weet je dat er op de meest uit een lopende terreinen “hard” wordt gereden met rally wagens.  Gravel, Asfalt, Sneeuw, of een combinatie van meerdere tijdens verschillende weertypes moet er voor zorgen dat WRC 5, wat de officiële game van het Fia Word Rally Championship seizoen 2015 is, je een virtuele rally ervaring geeft die je nog nooit hebt beleefd. Natuurlijk is zelf rally rijden de beste ervaring maar ook Rally rijden is een dure en zware sport.

Alain Jarniou gaf de volgende verklaring waarom ze met de nieuwe in-game screenshots en Trailer kwamen.

“Met deze nieuwe trailer en screenshots willen we de spelers laten zien welke locaties en uitdagingen ze te wachten staan”, aldus Alain Jarniou, Game Director voor WRC 5. “Van de bevroren wegen en sneeuwbanken van Zweden en de smalle en zanderige wegen op Sardinië tot de snelle technische secties in Finland, we willen dat spelers echt in de huid van de coureur kunnen kruipen. Daarom hebben we hebben er alles aan gedaan om in alle 13 rally’s de speciale sfeer te creëren die de WRC zo divers maakt”, verklaart Alain Jarniou.

De uitgever en distributeur van videogames Bigben Interactive en de Franse ontwikkelaar van racespellen Kylotonn Games presenteren vandaag een nieuwe trailer met de Ford Fiesta RS WRC van het M-Ford World Rally Team en nieuwe screenshots van WRC 5, de officiële game van het FIA World Rally Championship (wereldkampioenschap rally) seizoen 2015.

Naar mijn mening ziet de trailer er te “arcade” uit. Hiermee bedoel ik dat de graphics er nog niet echt denderend uitzien. Het ziet er allemaal net even te makkelijk uit, maar de kans is aanwezig dat het nog aangepast gaan worden. De in-game screenshots zien er dan weer stukken beter uit. WRC 5 is momenteel nog in vol in ontwikkeling dus veel kunnen we er eigenlijk nog niet over zeggen.

WRC 5 zal in oktober dit jaar in de schappen verschijnen voor de Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, en de PC.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

 • New Deep House

  En weer een Rally Arcade game er bij… ik ga lekker Colin Mcrae Rally 2 spelen !

  • Jij hebt het nog druk met dit soort games? Als hij op de markt komt zal ik er vast ook aan geloven, blijft leuk Rally games.. Want ben er bijna zeker van dat hij grafisch nog veranderd gaat worden, geeft het even de tijd.

   • New Deep House

    Dit soort games heeft de Kaft niet van de Koren gescheiden maar de koren vermengd met Grof, Zacht, Donker en lichte koren.

    Tis gewoon zijn doel compleet voorbijgeschoten het ervaren hoe rally rijden echt is.
    Graphics doen me niet zoveel Physics, AI, en echtheid wel en dat wordt al jaren gemist.

    • Wie weet komt er nog verandering in, toch blijven het leuke games, Rally en Racing in het algemeen. We zullen het snel genoeg zien denk ik..

     • New Deep House

      Goeie rally en race games worden al jaren niet gemaakt omdat het gros van de mensen gewoon wil racen en het verder niet boeit.

      Ooit in een ver verleden werden F1 games door EA Sport gemaakt bagger waren ze. Maar alles kon je veranderen en tweaken. Het zelfde gold voor race games als Richard Burns Rally, Colin McRae Rally, Toca 2, om de Grandprix reeks niet te vergeten.

 • Ziet er goed uit!

 • Echt een vette game geworden

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk