Nieuwe trailers voor Assassin’s Creed Odyssey

Op de E3 tijdens de presentatie van Ubisoft hebben we een nieuwe trailer gekregen van Assasssin’s Creed Odyssey. We zien meer van de Griekse cultuur en mythologie van de Griekse oudheid.

In deze Assassin’s Creed Odysssey heb je de keuze tussen twee hoofdpersonen. De keuze ligt tussen mannelijke en vrouwelijke hoofdpersoon. Kassandra en Alexios. Die keuze maak je aan begin van het verhaal en zal vast staan tot het einde. Hierdoor kan je waarschijnlijk de game op twee manieren spelen.  Naast de trailer krijgen we ook een stuk gameplay te zien van de game.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek