Nieuwe trailers voor de HD remake van Shadow of the Colossus

Tijdens de Paris Games week, zijn er twee nieuwe trailers vrijgekomen met daarin de beelden van de HD Remake voor Shadow of the Colossus. Eerste trailer zijn we de openingscene van de game. De tweede trailer zijn beelden van de gameplay. De game ziet er werkelijk waar schitterend uit. De game zag op de PS2 er al fantastisch uit, maar de HD versie van nu proeft naar meer.

Zie hier de trailer van de openingsscène:

Bekijk deze trailer voor de gameplay beelden van de game:

Met het zien van deze beelden beginnen mijn handen al weer te jeuken om deze geweldige game nogmaals te beleven. Na dat ik zelf ook de remake van Final Fantasy X gespeeld heb, komt de nostalgie gevoel ook bij deze game weer sterk naar voren. Ik kan niet wachten om de HD versie te spelen. De game komt 7 februari 2018 uit.

Gaan jullie deze HD remake ook spelen? Of komen de HD remakes jullie neusgaten uit? Laat het ons weten in de reacties onder aan het artikel.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek