Een nieuwe Uncharted 4 trailer

Elena uit Uncharted 4

Uncharted 4, we worden er de laatste dagen helemaal dood mee gegooid, maar als dit de manier is waarop ik sterf dan zal het een mooie dood zijn. Het is nog maar iets meer dan een maandje wachten. Voor nu moeten we het even doen met deze nieuwe trailer.

Uncharted 4 zal de Playstation 4 helemaal naar zijn limiet toe sturen om ervoor te zorgen dat wij er in gaan geloven dat we Nathan Drake zijn en alles op het spel zetten in deze laatste game van de Uncharted serie. *Laat een traantje*

In dit laatste deel zal Nathan fysiek gesloopt worden door de vele gevaren op zijn pad en zal hij moeilijke keuzes moeten maken. Wat is hij bereid om op te offeren voor de personen waar hij het meest van houd? En als het allemaal puntje bij paaltje komt…. Was dit het allemaal wel waard?

Deze trailer zal dit weekend ook in de bioscopen te zien zijn voordat de film Batman vs Superman van start zal gaan. Of dit ook geld voor de Nederlandse bioscopen is niet zeker. Ik hoop dat de film daarna nog steeds interessant is.

Uncharted 4 zal vanaf 10 mei eindelijk beschikbaar zijn voor de Playstation 4. 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek