Nieuwe Uncharted: The Lost Legacy trailer, release date bekend!

uncharted-the-lost-legacy-dlc

Uncharted: The Lost Legacy neemt je mee op een ongeveer tien uur durend verhaal met Chloe Frazer en Nadine Ross. de game heeft zojuist een nieuwe trailer gekregen en een mooie release date! Chloe kennen we allemaal nog wel uit het tweede deel van de welbekende Playstation exclusive serie. Nadine Ross kwam nog voorbij in Uncharted 4: A Thief’s End. Voor een bericht met ontzettend veel informatie omtrent de nieuwe schatjager game zonder Nathan Drake moet je hier wezen.

In de trailer zien we een gesprek ontstaan tussen Nadine en Chloe. De spanning tussen de twee is duidelijk aanwezig terwijl ze ontrafelen hoe ze het legendarische artefact kunnen vinden. Even heel kort krijgen we te zien hoe ze de Tusk kunnen vinden. Namelijk via de verschillende symbolen die behoren tot goden uit het hindoeïsme.

Uncharted: The Lost Legacy verschijnt exclusief voor de Playstation 4 (pro) op 23 augustus 2017.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek