Een nieuwe Uncharted 4 trailer!

Uncharted 4

Er is zojuist een nieuwe en aller laatste trailer van de aller laatste Uncharted game met Nathan Drake verschenen. Met nog maar een week of twee te gaan leven wij met gemengde gevoelens terwijl we wachten op het laatste avontuur van de schattenjager. 

Het wachten zit er bijna op. Dan kunnen we weer aan de slag met Nathan Drake in de laatste Uncharted game die wordt ontwikkeld door Naughty Dog. Of dit het einde van de serie gaat worden is nog niet bekend aangezien Naughty Dog bereid is de serie in leven te houden bij een nieuwe studio, maar niet met Nathan Drake. Dat is na 10 mei gewoon einde oefening, helaas.

Maar voordat we onze dikke krokodillentranen op de grond laten vallen nadat we beseffen dat we nooit meer van Nathan Drake zullen horen in een nieuwe Uncharted game hebben wij hier nog eventjes de laatste trailer voor jullie:

Een aantal jaren na zijn laatste avontuur zal Nathan Drake in Uncharted 4 terug moeten keren naar de wereld van rovers. Met dit keer vele belangrijkere en persoonlijke dingen die op spel gezet worden maakt Nate een wereldreis op jacht naar een historische conspiracy achter een zogenaamde piratenschat. In zijn laatste en grootste avontuur tot nu toe zal hij fysiek tot zijn limiet getest worden en zal hij moeten overwegen wat hij bereid is te verliezen om zijn dierbaren te redden.

Uncharted 4: A Thief’s End wordt 10 mei op de kaart gebracht exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek