Nieuwe update voor Animal Crossing: Pocket Camp

Animal Crossing: Pocket Camp

Er is een nieuwe update beschikbaar voor de razend populaire mobile game van Animal Crossing.

Animal Crossing: Pocket Camp is op 21 november 2017 uitgekomen in Europa. Deze populaire mobile game van Nintendo wekt tot op heden nog altijd veel interesse op bij spelers van over de hele wereld. In de nieuwste update voor de game is er dan wederom ook weer nieuwe content uitgebracht om de game nog net dat beetje leuker te maken.

De update

Allereerst zijn er vier nieuwe dieren toegevoegd aan het spel: Sprinkle, Static, Ava en Boots. Ieder van hun brengt weer een aantal toffe nieuwe items met zich mee. Deze kun je vrij spelen door ze een handje te helpen. Zo kun je nu een snow machine, robot hero, large egg en potbelly stove vrijspelen. Naast de vier nieuwe dieren is er nu ook het event ‘Host the Most’. Dit event duurt tot en met 13 januari en maakt het voor spelers net wat makkelijker om bevriend te raken met andere dieren. Dit komt doordat je vriendschapsmeter tijdens het event sneller stijgt wanneer je in-game quests voltooid.

Animal Crossing: Pocket Camp

Animal Crossing: Pocket Camp

Indien je nog niet bekend bent met Animal Crossing: Pocket Camp en je hier benieuwd naar bent kun je op onze pagina meer te weten komen over deze game door hier te klikken. Animal Crossing: Pocket Camp heeft tevens een eigen website en twitter account. Indien je het spel wilt gaan spelen kun je deze gratis downloaden. Voor gebruikers van Apple kan dit via de App Store en voor Android gebruikers via Google Play.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek